Girona és una ciutat petita i plena d’encant. Bé, d’encant i, després de la pedregada d’ahir al vespre, plena d’encant i d’aigua.

L’altre dia vaig tornar a passar-me per Pous i em vaig trobar amb què dos dels companys estaven carregant cosetes molt diverses a la furgoneta: alguna cadira, coses de decoració… Tot molt cuidat, molt vintage.

Els vaig preguntar si hi havia lloc per a mi a la furgo. Volia acompanyar-los per saber què farien amb tot allò. Em van dir que si i els vaig acompanyar a l’aventura.

Vam arribar al centre de Girona i vam aturar-nos a la botiga Carles Falcó. Em van explicar que en Carles és amic de’n Xevi. I un dia, xerrant davant un cafè, li va preguntar si ens agradaria decorar-li els aparadors. I en Xevi va dir “i taaant!!!”

Els gironins i gironines sabem que, per als dies especials de les nostres vides, has d’anar a Carles Falcó. Així que teníem clar que calia vestir l’aparador, però el que havia de destacar era la roba. Així que, amb poquets elements triats amb cura, hem acompanyat les camises, pantalons, mitjons, banyadors, jerseis i americanes.

Els nois de Pous van baixar de la furgo les peces Reposa Sapore que en Miquel i en Xevi havien triat personalment per fer els aparadors de Carles Falcó. I els van col·locar seguint les indicacions que en Carles havia acordat amb en Xevi.

Esperem que el resultat us agradi tant com a nosaltres!