EMPRESA

L’any 1944, Joan Pous va començar en petita escala a llogar cadires i taules per a festes majors. Encara que per deferència, va posar el nom de la seva sogra, Vda. Gironès, a finals dels 50 ja es va dir Joan Pous. A principis dels 70, va passar al seu fill Felip Pous i és a partir d’aquí quan comença l’etapa més fructífera i llarga com a gerent de l’empresa i que, amb el seu esforç i ganes de tirar endavant, va fer créixer any darrera any el negoci familiar fins a catapultar-la a ser unes de les millors empreses de l’estat del seu sector, aconseguint una cartera de clients que es compten per milers, unes infraestructures modernes, dos mil metres quadrats de naus industrials, flota de vehicles, una mitjana de 30 treballadors anuals… Donant al nom de Pous un sinònim de qualitat i bon servei.

L’any 2.008 comença una nova etapa amb en Miquel Pous com a director de l’empresa familiar. Una tercera generació jove acompanyada d’un equip també jove, amb ganes de treballar, d’aprendre i amb un objectiu comú: fer la feina ben feta i, a més, fer la resta igual.

Grup Pous està format per:

Pous lloguers muntatges logo

Lloguer de material per a festes, banquets, reunions i espectacles, servei de transport i col·locació del material. Us oferim una àmplia gamma de productes i complements per a qualsevol tipus d’esdeveniment. Actualment disposem per als professionals d’una nova i àmplia línia d’equipaments per a la cuina.

Més de 70 anys d’història avalen la nostra trajectòria professional.

Pous bugaderia logo

Servei de Bugaderia Pous S.L., especialitzats en bugaderia industrial i restauració a grans volums.

Utilitzem productes d’alta qualitat que no tenen fosfats, el que ens permet un major equilibri del medi ambient.

Revisem periòdicament els sistemes de treball amb el que podem garantir una bona durada del teixit i mantenir el color original.

reposasaporevertical-logo

La seva línia inclou la millor selecció en mobiliari, il·luminació, decoració i complements de càtering per a donar resposta immediata a qualsevol presentació de producte, inauguració o esdeveniment social, adaptant-se a l’espai i l’estil del client.

La línia Reposa Sapore té una característica molt innovadora amb materials d’últimes tendències en el món de la decoració.
També oferim assessorament per a cada esdeveniment