S’apropa la diada de Sant Jordi i he decidit passar per Can Pous a veure què fan. M’han arribat informacions molt fiables que em parlaven de novetats. Com podeu imaginar, m’he emocionat, què estaran preparant???

Així que, com que sóc una mica tafanera, he anat a la font més fiable: he anat a visitar el centre d’operacions de Grup Pous.

No he avisat de la meva arribada: el factor sorpresa és bàsic. Així que he agafat la carretera i he començat a fer via.

Quan he arribat a les instal·lacions de Pous he anat saludant a la gent de l’equip que m’he anat trobant. Coi, feia anys que no venia i he conegut gent nova!!! Així que, com podeu imaginar, m’ha costat una mica arribar posar-me de ple a investigar. Tothom em saludava, “hola què tal?”, “ui, que bé que et veig”, “ostres, per a tu no passen els anys!”…

Per fi pujo l’escala cap al despatx d’en Miquel. Com que sóc molt ben educada, he picat a la porta. En Miquel de seguida ha exclamat “endavant!!!”. Però jo, que sóc una senyoreta una mica “antiga”, m’he esperat que m’obrís la porta i he tornat a picar.

Al final en Miquel ha entès que una senyoreta “antiga” estava esperant que li obrissin la porta, així que s’ha aixecat i ha obert la porta. “Holaaaa!!!”, ha exclamat ben content de veure’m.

M’ha fet passar i ens hem posat al dia, feia temps que no ens veiem i, al final, he anat al gra: què esteu preparant per Sant Jordi?

“No t’ho puc explicar encara”, exclama en Miquel somrient. “Vaaaaaaa, ja saps que sóc molt bona guardant secrets!!” “Si ja ho sé que no diràs res, però és que tinc el cap tan ple d’idees que no sé si t’ho sabré explicar bé!!”

Així que, després d’insistir una mica, he aconseguit que entre tot l’equip de Pous m’ho expliquessin tot. I quan m’ho han explicat els he dit: “què us sembla si faig un blog i anem explicant les coses?”

I així neix El Blog de la Nineta de Can Pous! I hem decidit escriure la primera entrada el dia de Sant Jordi, perquè és un dia que ens encanta.

Jo, la Nineta, m’aniré passant per Can Pous i aniré traient informació que us aniré explicant al meu blog. Espero que us agradi molt!!!!