Fa calor. No us dic res que no sabeu. Fa molta calor.
Però també és temps de casaments… I aquesta època ens encanta a Pous.

A mi la calor no m’agrada gaire. Em deixa aixafadeta i sense gaires ganes de córrer amunt i avall. Però he fet un esforç i, ben aviat, m’he apropat a Pous a visitar en Miquel.

Us preguntareu: i per què hi ha anat?

Doncs perquè uns amics meus es casen i volen fer una cerimònia íntima, al jardí de casa. I els he dit: no patiu! Que vaig a veure quines coses maques tenen a Pous per llogar.

I he entrat a les instal·lacions de Pous i… Ara no sé què triar!!! Perquè hi ha uns sofàs amb una pinta de ser còmodes que per posar a una banda del jardí amb una tauleta rodona davant per deixar les copes… Però també hi ha uns puffs la mar de macos que quedarien molt bé al peu del cirerer. I els llums?? Aquestes boles que van canviant de color, m’agraden molt!!! I les cadires de colors? Com m’han agradat per a un casament més bohemi!!!

En fi, que veient tot el que hi ha he pensat que igual em caso jo també.